Panthers Club, Bathurst

1 / 6

nettletontribe worked with the Bathurst Panthers to transform their dated club facility into a venue of choice for the regional city. The upgraded design includes renovation of the club’s main bar, lounge space, large alfresco gaming area, main entry and foyer.

The foyer was refreshed with large feature screens which curve and divide the space as you make your way into Panthers Bathurst. A warm and inviting palette of rich navy blue and gold is accented by timber detailing. Handmade tiles add a sense of sophistication alongside crisp white features which offset the space and provide a clean and contemporary backdrop for the venue.

A bespoke feature ceiling brings a sense of unity to the lounge area while offering protection from Bathurst’s weather extremes. Clean lines and neat landscaping make Bathurst Panthers an attractive offering for events, music and casual dining year-round.

The revised floorplan sees the gaming lounge separated from the general lounge area by the new main bar, and the alfresco gaming area situated adjacent to the main gaming floor.